zaterdag 5 mei 2018

Stampin'Up! Maandelijkse bloghop Creatieve Harten

 

Wat leuk dat je bij mij langs komt 'hoppen'! Welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Met de nieuwe jaarcatalogus in aankomst is het thema van deze bloghop Catalogus Favorieten. 

Ik heb heel veel favorieten in de catalogus staan. Helaas gaan sommigen ons verlaten, maar gelukkig blijven er ook een heleboel. Vandaag wil ik jullie mijn favorieten de Detailed Dragonfly Thinlits Dies laten zien het oh zo prachtige Petal Passion Designer Series Paper.

Dit is de kaart die ik gemaakt heb!

Stampin'Up! Dragonfly Dreams

Ik heb een basis van Thick Whisper White genomen en daar heb ik een mat Petal Passion DSP op geplakt! Voordat ik de mat DSP op de kaart plakte, heb ik het stuk eerst nog ingekleurd met de geweldige Stampin' Blends. Ik heb de kleuren Calypso Coral (roze/zalm), Power Pink (licht roze), Bermuda Bay (groen/blauw), Old Olive (groen) en Daffodil Delight (geel) gebruikt.

Stampin'Up! Dragonfly Dreams

Daarna heb ik een mat Whisper White genomen en daar heb ik de randen gestanst met een stans uit de Seasonal Layers Thinlits Dies. De tekst komt uit de stempelset Dragonfly Dreams. Het bijtje komt trouwens ook uit deze set.

Stampin'Up! Dragonfly Dreams

Als laatste heb ik de grote libelle gestanst met de Detailed Dragonfly Thinlits Dies. Omdat libelles altijd zo'n prachtige gloed over zich heen hebben, heb ik de Clear Wink of Stella gebruikt om dit een beetje na te bootsen! 

De Dragonfly Dreams stempelset en de Detailed Dragonfly Thinlits Dies blijven in de jaarcatalogus staan, maar de Petal Passion Designer Series Paper zal ons helaas gaan verlaten. Vind jij dit papier net zo geweldig als ik, bestel het dan nu, want het papier zal t/m 31 mei 2018 te koop zijn of zolang de voorraad strekt. 

Ik hoop dat ik je met mijn kaartje wat inspiratie heb kunnen geven. Wil je nog meer inspiratie? Hop dan snel verder naar Monique de Kok door op onderstaande knop te drukken. Ik wens je heel veel plezier!


Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je graag een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel plezier met 'hoppen'!

Danielle


Linkenlijst:
 1. Caroline van der Straaten
 2. Annette Koolmees
 3. Diana van Otterlo
 4. Suzan van Zeijl
 5. Danielle Kassing (je bent nu hier!)
 6. Monique de Kok
 7. Angélique Nederpel
 8. Carola Gillich
 9. Leoni Geertsema
 10. Henrike Heikoop
 11. Lotte Noordzij
 12. Danielle Bennenk

7 opmerkingen: