vrijdag 4 mei 2018

Stampin'Up! Tranquil Tulips giftbox

Precies een week geleden was mijn moeder jarig! Met enige regelmaat komt zij kaarten bij mij uitzoeken om te versturen. Het was dus niet zo heel moeilijk om voor haar een verjaardagscadeau te verzinnen. In diezelfde week ben ik met Marit en mijn schoonouders naar de Keukenhof geweest en daar heb ik echt heel veel inspiratie opgedaan. Vooral in kleurencombinaties.

Dit is één van de foto's die ik gemaakt heb deze dag!


Wat een prachtige tulp he! Met wat oefenen met hoe te stempelen, heb ik deze kaart gemaakt!

Stampin'Up! Tranquil Tulips

En? Vind jij dat het mij gelukt is om de tulp na te maken? Ik ben best trots op het eindresultaat. Ik heb de stempel eerst beinkt met Daffodil Delight en daarna heb ik met een dauber de randen beinkt met Melon Mambo. Ik zeg missie gelukt!

Stampin'Up! Tranquil Tulips

Dit kaartje heeft een hele andere sfeer! Hij is heel eenvoudig te maken en als basiskleur heb ik Berry Burst genomen. Ik heb de tulpen eerst op de cirkel gestempeld en daarna nog een keertje op een restant stukje Whisper White en deze uitgeknipt! Zo ontstaat er relief op de kaart.

Stampin'Up! Tranquil Tulips

Voor deze kaart heb ik de kleuren Peekabo Peach en Emerald Envy genomen. De Incolors van
2016-2018 die ons per 31 mei 2018 gaan verlaten. Het is een geweldige combinatie van kleuren, dus wil je deze kleuren in je collectie? Bestel ze dan nu want OP = OP!

Stampin'Up! Tranquil Tulips giftbox

Deze drie kaartjes heb ik in een Acetate Box gedaan en voor deze box heb ik een Belly Band gemaakt! Deze band heb ik expres in dezelfde stijl gemaakt als het middelste kaartje, zodat het helemaal in elkaar over gaat!

Mijn moeder was heel blij met de kaartjes en ik hoop dat degene aan wie zij ze stuurt ook heel blij zullen zijn!

De stempelset Tranquil Tulips is een Hostess Set en deze set staat helaas ook op de retiring list! De stempelset is nu nog verkrijgbaar van de Stampin' Rewards bij een bestelling van € 200,= of meer. Lees hier meer over onder het tabje bestellen!

Heb je vragen over dit project en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder!

Heel veel stempelplezier!

Daniëlle
2 opmerkingen: