maandag 11 juni 2018

Stampin'Up! In every season

Bij Onstage wordt er altijd een Prize Patrol gehouden. Iedereen die Onstage bijwoont, krijgt een nummer bij binnenkomst. Tussen de presentaties door vindt er dan een Prize Patrol plaats en dan wint een bepaald nummer een nieuw Stampin'Up! product. Afgelopen Onstage heb ik de stempelset 'In Every Season' gewonnen. 

Als ik heel eerlijk ben, wist ik niet gelijk wat ik met deze set aan moest. In de jaarcatalogus staat een prachtig voorbeeld om er een kalender mee te maken! Voor elke maand zit er een bloem in de set! Dat had ik zelf niet bedacht, dus een geweldig idee om een keer na te maken. En zo staan er heel veel voorbeelden en inspratie in de jaarcatalogus. Kijk maar eens goed naar de foto's.


Hélène had mij gevraagd om een paar kaartjes te maken voor onze team nieuwsbrief. Ik heb mijzelf bewust uitgedaagd om met deze set aan de gang te gaan. Dit is het kaartje geworden.

Stampin'Up! In every season

Allereerst heb ik op de basiskaart van Thick Whisper White met de Timeless Textures stempelset een achtergrond gestempeld in Smokey Slate. Daarna heb ik drie vierkantje gestanst met de Stitched Shaped Framelits in de kleuren Pool Party, Mint Macaron en Powder Pink. Hierop heb ik drie verschillende bloemetjes gestempeld met de In Every Season stempelset.

Stampin'Up! In every season

Daarna heb ik de bloemen ingekleurd met de zwarte Stampin' Write Marker. Zo lijken het net schaduwen. De tekst Thank You komt uit de Love What You Do stempelset. Ik ben echt heel blij met het eindresultaat. En terwijl ik met deze set bezig was, kwamen er allerlei nieuwe ideëen naar boven dus je zult deze set vaker voor gaan zien komen ben ik bang :).

Heb je vragen over deze kaart en/of over de Stampin'Up! producten die ik hiervoor heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder!

Heel veel stempelplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten