zaterdag 2 juni 2018

Stampin'Up! Voor mannen - bloghop Creatieve Harten
Wat leuk dat je een kijkje komt nemen en welkom bij de maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten! Het thema van deze maand is "Voor Mannen". 

Ik maak te weinig mannenkaarten en helaas heb ik geen specifieke mannelijke stempelsets, dus het was echt een uitdaging, maar wel eentje die ik heel graag aan wilde gaan! Hoe leuk is het om iets te maken buiten je comfort zone! Dit is mijn kaart geworden.

Stampin'Up! Colorful Seasons

Als eerste heb ik voor een basiskleur gekozen wat heel goed past bij een mannenkaart, Old Olive. Op een stuk Watercolor Paper heb ik wat Moss Green Brusho poeder getikt en daarna heb ik met de Stampin Spritzer het papier nat gespoten. Ik heb de Brusho heerlijk zijn gang laten gaan en zoals je ziet, zitten er allerlei verschillende pigmenten in Moss Green. Geweldig! Het is altijd een beetje een verrassing hoe de Brusho zich gaat gedragen, maar ik ben echt heel blij met het eindresultaat.

Stampin'Up! Colorful Seasons

Op een stukje Wood Textures Designer Series Paper heb ik de tekst Happy Birthday gorgeous! met Versamark gestempeld en daarna met wit embossing poeder heatembossed. De tekst komt uit de stempelset Happy Birthday Gorgeous. Om de banner nog net wat extra's te geven hebben ik er Linnen Thread omheen gewikkeld. Verder heb ik nog een aantal bladeren uit Old Olive gestanst met de Seasonal Layers Thinlits Dies.

Wat vind jij? Is het een mannenkaart geworden? Wil je meer inspiratie opdoen voor het thema 'voor mannen' ga dan snel naar Monique door op onderstaande knop te klikken. Ik wens je heel veel hop plezier!


Heb je vragen over het project en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur een mail naar danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag verder! Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn blogs dan zou ik het leuk vinden als je mijn blog wilt volgen door op de volgknop te drukken! Ik blog standaard op maandag, woensdag en vrijdag en regelmatig een keertje tussendoor, zoals vandaag!

Ik wens je heel veel inspiratie toe!

DanielleLijst van deelnemers:

 1. Daniëlle Kassing - je bent nu hier13 opmerkingen:

 1. hahaha jij had hetzelfde probleem als ik, maar met algemene stempels en mannenkleuren kom je een heel eind.
  Erg leuk geworden je kaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie achtergrond heb je gemaakt. Ik probeerde al te vinden welk DSP je had gebruikt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi, Danielle. De Brusho achtergrond en het hout, super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve reacties!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi hoor met die brusho achtergrond

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk idee om met brusho aan de slag te gaan, dat is altijd geschikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaart! Leuk om je achtergrond met brusho te maken, gaaf effect.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat heb je er weer wat leuks van gemaakt :-)
  Bedankt voor de inspiratie en het meehoppen!

  BeantwoordenVerwijderen