vrijdag 3 augustus 2018

Stampin'Up! Animal Outing - workshopkaart

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje met de vraag of ik nog een workshop kaarten maken op de planning had staan. Op dat moment stond er alleen nog een workshop schriften stempelen op de planning, dus de dames gaven aan na de vakantie wel een keertje aan te sluiten.

Het contact was zo gezellig, dat ik ze uitgenodigd heb om gewoon een keer nog voor de vakantie langs te komen. Samen zijn wij aan de slag gegaan met de Animal Outing bundle, bestaande uit de Animal Outing stempelset en de Animal Friends Thinlits dies. 

Dit is één van de kaartjes die wij gemaakt hebben.

Stampin'Up! Animal Outing bundle

Het was op zich een vrij bewerkelijke kaart, want er moest wel wat stanswerk gedaan worden.

Allereerst hebben we eerst de achtergrond gestanst. Dit stansje is een rechthoekige stans en deze hebben we 9x moeten verschuiven en stansen om de achtergrond te krijgen. Het kostte wat moeite, maar zeg nu zelf het was zeker de moeite waard. Nadat wij deze gestanste achtergrond op een mat Old Olive cardstock geplakt hadden, hebben we een banner geponst met de Banner Punch en een strook Wood Textures Designer Series Paper.

Stampin'Up! Animal Outing bundle

Nadat dit klaar was, hebben we uit verschillende kleuren groen een aantal takjes gestanst met de Animal Friends Thinlits Dies. Ook hebben we de giraf gestempeld, ingekleurd met de Stampin' Blends en daarna uitgestanst. Tevens hebben we de Layering Circle Dies gebruikt om de tekst uit te stansen en een schulprandje te maken. Dit alles hebben wij op de kaart geplakt en het resultaat is echt geweldig. 

De Animal Outing stempelset en de Animal Friends Thinlits Dies zijn beide apart verkrijgbaar, maar als je ze tegelijkertijd in een bundel bestelt, ontvang je een korting van 10%. 

Wil je weten wanneer mijn eerstvolgende workshop is? Klik dan hier om de planning te bekijken. Komen deze avonden jou niet uit of zou je met een groepje vriendinnen op een andere avond of een keertje overdag langs willen komen? Of wil je dat ik bij jou thuis een workshop kom geven? Dat kan allemaal! Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en we komen er vast en zeker uit!

Heel veel stempelplezier!


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten