maandag 24 september 2018

Stampin' Up! Het is herfst!

Wat hebben wij een ongelofelijke mooie en warme zomer gehad! Iedereen heeft ervan genoten, maar nu is toch echt de herfst is op komst. De dagen worden korter en buiten begint het langzamerhand wat kouder te worden. Ook de regenbuien laten zich weer zien.

Nu het vroeger donker wordt, vind ik het heerlijk om te knutselen! Lekker knus en kneuterig. Ik hou ervan! Het kaartje van vandaag is dan ook een echt herfst kaartje.

Stampin' Up! Colorful Seasons

Op een mat van Whisper White cardstock heb ik eerst met Versamark inkt de bladeren gestempeld en daarna heat embost met witte embossingpoeder. Daarna ben ik met Sponge Daubers gaan sponsen in de kleuren Daffodil Delight, Mango Melody, Pumpkin Pie en een heeeeel klein beetje Real Red.

Stampin' Up! Colorful Seasons

Op een stukje Vellum heb ik ook met de Versamark inkt de tekst gestempeld uit de Picture Perfect Birthday stempelset. Ook deze heb ik met de witte embossingpoeder heat embost. Als laatste heb ik met de Seasonal Layers Thinlits Dies een blad uitgestanst uit een stukje Wood Textures Designer Series Paper. Door de nerven van het papier, lijkt het net een echt herfstblad.

Stampin' Up! Colorful Seasons

Ik roep tijdens mijn workshops altijd vergeet niet de binnenkant van je kaart en de envelop! Dus ook nu heb ik aan de binnenkant van de kaart en de envelop gedacht. Ik ben alleen vergeten een foto te maken van de envelop. Handig!

Ik vind het echt en leuk herfst kaartje geworden.

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel stempelplezier!
gebruikte producten:

Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Versamark Pad
[102283]
€ 10,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: