woensdag 19 september 2018

Stampin' Up! Little Twinkle

Afscheid nemen is moeilijk, ook als het nog maar een heel klein sterretje is! Wat kun je dan tegen iemand zeggen? Ik weet het niet. Deze tekst vond ik erg toepasselijk. Ik weet dat de tekst van een Amerikaans liedje is en dat hij oorspronkelijk misschien heel anders bedoeld is, maar ik hoop toch dat het wat troost zal brengen.

Stampin' Up! Little Twinkle

Op een basiskaart van Thick Whisper White cardstock heb ik een strook Gray Granite cardstock geplakt en een strook in de kleur Soft Sea Foam uit de Twinkle Twinkle Designer Series Paper pack. De tekst, uit de stempelset Little Twinkle, heb ik gestempeld met Soft Sea Foam inkt en deze heb ik uitgeponst met de Every Day Label Punch. Om de kaart wat "Twinkle" mee te geven heb ik er Basic Adhesive-Backed Sequins opgeplakt.

Stampin' Up! Little Twinkle

Het Twinkle Twinkle Designer Series Paper is echt prachtig!

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heb jij nog geen Jaarcatalogus en/of de nieuwe Herfst-/Wintercatalogus? Stuur mij een mail en ik stuur een gratis exemplaar naar je toe. Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten.

Tot gauw!Gebruikte producten;

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: