vrijdag 28 september 2018

Stampin' Up! Nog één herfstkaartje dan!

Ook voor het kaartje van vandaag heb ik weer dezelfde kleuren (plus stiekem de kleur Granny Apple Green), dezelfde stempelset (Colorful Seasons), dezelfde stansen (Seasonal Layers Thinlits dies) en dezelfde techniek gebruikt en toch is het ook nu weer een heel ander kaartje geworden.

Stampin' Up! Seasonal Layers Thinlits Dies

Op het eerste oog lijkt dit een heel recht-toe-recht-aan kaartje met alleen maar wat sponswerk. En dat klopt op zich wel, maar toch zit er een klein addertje onder het gras.

Stampin' Up! Seasonal Layers Thinlits Dies

Ik heb een basiskaart van Whisper White cardstock genomen en daar heb ik eerst aan de voorkant een strook gesponst (door een gedeelte af te plakken) in de kleuren Daffodil Delight, Mango Melody, Pumpkin Pie en ook een heel klein beetje Granny Apple Green. Daarna heb ik de 3 bladeren uit de voorkant gestanst en heb ik aan de binnenkant de strook die achter de uitgestanste bladeren valt ook gesponst met diezelfde kleuren.

Stampin' Up! Seasonal Layers Thinlits Dies

Als laatste heb ik de 'Congratulations' gestempeld in de kleur Granny Apple Green. Het is een super eenvoudig kaartje, maar het effect is zo grappig door de blaadjes waar je doorheen kunt kijken. Tenminste dat vind ik hihi.... Het is echt een leuke afsluiter voor mijn herfstweek, toch?

Heb je vragen over deze kaarten en/of de producten die ik heb gebruikt. Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel stempelplezier en een heel fijn weekend!Gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: