donderdag 27 september 2018

Stampin' Up! Tutorial herfstkaartje maken

Normaal gesproken, maak ik eerst een voorbeeldkaart en daarna neem ik de tutorial op. Vandaag heb ik het even helemaal anders aangepakt. Ik had een idee in mijn hoofd en samen met jou maak ik in dit filmpje een herfstkaartje met de Colorful Seasons stempelset.


En wat vind je ervan? Het kaartje was niet helemaal zoals ik het van tevoren in gedachte had, maar ik ben zeker wel superblij met het resultaat! Ik vind het altijd heel leuk om te zien hoe iets zich ontwikkeld.

Stampin' Up! Colorful Seasons

 Als basis heb ik een stuk Thick Whisper White genomen met de maat 10,5 cm x 29 cm, gerild op 14,5 cm en dubbelgevouwen. Daar bovenop heb ik een mat van Early Espresso cardstock geplakt met de maat 10 cm x 14 cm. Voor elke laag op de kaart verklein ik het cardstock standaard met een halve centimeter. Dus voor de laatste laag heb ik een stuk Whisper White cardstock genomen van 9,5 cm x 13,5 cm.

Als eerste heb ik op de achtergrond van dit stukje cardstock het massieve blad uit de stempelset Colorful Seasons gestempeld in de kleur Crumb Cake (ik heb hem wel eerst een keertje afgestempeld). Omdat ik dit wat te eentonig vond, heb ik nog het kleine blaadje gestempeld met de Early Espresso inkt.


Daarna heb ik een restant strookje Whisper White genomen en daarop heb ik de tekst 'Thinking of you' gestempeld. Ik heb er eerst een banner van geknipt voordat ik hem op de kaart plakte. Als laatste heb ik een paar bladeren gestanst met de Seasonal Layers Thinlits Dies uit verschillende restant stukjes Wood Textures Designer Series Paper. Deze prachtige bladeren heb ik ook op de kaart geplakt. En zo is het kaartje af!

Ik hoop dat je het leuk vond hoe wij samen dit kaartje ter plekke maakten. Heb je nog vragen over deze kaart en/of de producten die wij hebben gebruikt? Of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Wil je een herfst-/wintercatalogus ontvangen en/of een jaarcatalogus? Stuur mij ook dan een mailtje en ik doe een gratis exemplaar voor je op de post. Het enige wat ik hiervoor vraag, is een vergoeding van de verzendkosten. Bij het plaatsen van een bestelling kun je ook kostenloos een catalogus opvragen.

Ik wens je heel veel stempelplezier!

Gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

4 opmerkingen: