vrijdag 26 oktober 2018

Stampin' Up! Hieperderpiep hoera!

Vandaag is het feest, want René is jarig. Hieperderpiep.... Hoera! Gefeliciteerd lieverd!

René is mijn alles en staat altijd voor mij en de kinderen klaar en daarom verdient hij gewoon een hele bijzondere kaart. Ik ben aan het zoeken gegaan en toen kwam ik deze techniek tegen. Ik wist gelijk dat dit hem moest gaan worden.

Stampin' Up! Puur Natuur - Rooted in Nature

Zo op het eerste oog is het een 'gewoon normaal' kaartje, maar zie je het pijltje staan? Als je daaraan draait gebeurt er dit......

Stampin' Up! Puur Natuur - Rooted in Nature

Stampin' Up! Puur Natuur - Rooted in Nature


Stampin' Up! Puur Natuur - Rooted in Nature

Het was even puzzelen hoe ik dit voor elkaar moest krijgen, maar het is gelukt en ik ben er supertrots op! Ik hoop dat René hem ook leuk zal vinden. Als basis heb ik voor de kaart een stuk Crumb cake cardstock gebruikt en hierop zit een mat van Early Espresso en een mat uit het Tranquil Textures Designer Series Paper pack. De teksten en de prachtige boom komen uit de Nederlandse stempelset Puur Natuur en heb ik met Early Espresso inkt gestempeld. 

Ik ben gisteren aan het stoeien geweest om een filmpje voor jullie op te nemen, zodat je kunt zien hoe het kaartje werkt, maar het is mij helaas nog niet gelukt. Zodra ik dit voor elkaar heb, zal ik het filmpje toevoegen aan deze blog. Ik hoop dat dat snel zal zijn. 

Heb jij vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder!

Wij gaan vanavond heerlijk met zijn vijven uit eten en zondag is het feest, want dan worden de verjaardagen van René en Luuk (hij was vorige week jarig) gevierd voor vrienden en familie. 

Ik wens je een heel fijn weekend toe!
Gebruikte producten:

Early Espresso Classic Stampin' Pad
Early Espresso Classic Stampin' Pad
[126974]
€ 8,00
Metallic Brads
[146929]
€ 5,50
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd en een prachtig kaartje!
  Ben benieuwd naar het filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van Harte Gefeliciteerd met je man...!
  en super leuke en lieve kaart!
  en ben zeker benieuwd naar het filmpje..ik weet dat er een die set op de markt is die dit idee kan doen..dacht van Lawn Fawn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Holly! Ik ga echt mijn best doen! Ik weet niet of er een set bestaat, maar ik ben aan de gang gegaan met mijn Layering Circles Frames en dat werkte prima! Ik ben er super blij mee!

   Verwijderen