donderdag 11 oktober 2018

Stampin' Up! Samen een kerstkaart maken

Hoi en welkom op mijn blog. Vandaag laat ik jullie in mijn YouTube filmpje zien hoe ik een eenvoudige kerstkaart maak met de Nederlandse stempelset Puur Natuur.


En? Wat vind jij er van? Hierbij nog een keer het kaartje van dichtbij.

Stampin' Up! Puur Natuur - Rooted in Nature

Allereerst heb ik een D block (clearblock) genomen en deze heb ik beinkt met Crumb Cake inkt. Daarna heb ik er met een Stampin' Spritzer een mengsel van Alcohol en Frost White Shimmer Paint gespritzt. Dit geheel heb ik omgedraaid en op een basiskaart van Thick Whisper White gedrukt. Om de inkt de mogelijkheid te geven om goed in te trekken, heb ik de clearblock even op het papier laten liggen. Nadat ik de clearblock eraf gehaald had, heb ik de kaart eerst even laten drogen.

Toen het geheel droog was, heb ik met Crumb Cake inkt de dennebomen binnen het vierkant gestempeld. Ik heb zowel eerste generatie (direct na het beinkten) als tweede generatie (met de stempel nog een keer stempelen zonder opnieuw te beinkten) gestempeld. Daarna heb ik de Mossy Meadow inkt gepakt en heb ik nog een rijtje met dennebomen gestempeld, zowel eerste als tweede generatie en misschien hier en daar ook nog wel derde generatie. Ik heb net zo lang gestempeld totdat ik vond dat er genoeg bomen op stonden.

Stampin' Up! Puur Natuur - Rooted in Nature

Op deze foto zie je heel goed de shimmer die op het papier is achtergebleven. Als laatste heb ik de 'Fijne Feestdagen' uit de Nederlandse stempelset Van Alles Wat' gestempeld in de kleur Mossy Meadow. Daarna heb ik hem uitgeponst met de Classic Label Punch.

En klaar is je kaartje. Is het niet eenvoudig? En het resultaat is echt geweldig. Een klassiek kerstkaartje.

Heb je vragen over deze kaart en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: