woensdag 17 oktober 2018

Stampin' Up! Zig zag kaart

Vandaag wil ik jullie heel graag het tweede project laten zien wat wij gemaakt hebben tijdens de Demodag van Hélène en Kaylee. Is hij niet geweldig?

Stampin' Up! Making Christmas Bright

De basiskaart is van de prachtige rode kleur Poppy Parade en deze heb ik beplakt met een mat Brights DSP in diezelfde kleur Poppy Parade. Als je de kaart openvouwd, zie je dit......

Stampin' Up! Making Christmas Bright

We mochten van een stuk Whisper White Cardstock een soort trappetje vouwen. In het begin vroeg ik mij even af wat het nu zou gaan worden, maar dit werd al heel snel duidelijk. Voor op elke trede hebben we een cirkel en een starburst geponst met de betreffende ponsen. De kleuren die ik hiervoor gebruikt heb ik Garden Green en Poppy Parade.

Stampin' Up! Making Christmas Bright

De tekst en de fittingen komen uit de stempelset Making Christmas Bright en de lichtbolletjes heb ik geponst met de Christmas Bulb Builder Punch. Zowel de pons als de stempelset zijn beiden apart verkrijgbaar, maar als je ze samen in een bundel besteld ontvang je een korting van 10% op de set.

Wat een geweldige funfold is dit.

Heb je vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je de Making Christmas Bright bundel bestellen of iets anders? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten:

Starburst Punch
[143717]
€ 22,00
2" Circle Punch
[133782]
€ 22,00
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: