woensdag 5 december 2018

Stampin' Up! Afspraak vergeten! Sorry!

Twee weekjes geleden werd ik ineens gebeld: "Mevrouw Kassing u had om 13.30 uur een afspraak bij de tandarts. Komt u nog?" Oh shoot.... helemaal vergeten! Deze afspraak lukte helaas niet meer, maar gelukkig kon ik de volgende dag nog terecht.

Ik vond het zo stom van mijzelf, dat ik de afspraak vergeten was, dat ik dit kaartje voor de praktijk heb gemaakt!

Stampin' Up! stempelset In de bloemetjes zetten

Deze Nederlandse set "In de bloemetjes zetten" heb ik al een tijdje niet gebruikt, maar wat is het toch een geweldige set zeg! Ik ben er nog steeds superblij mee. Wat ik er ook heel leuk aan vind, is dat je het heerlijk in kunt kleuren met de prachtige Stampin' Blends. Voor deze kaart heb ik de Calypso Coral en de Old Olive Stampin' Blends gebruikt.

Stampin' Up! Nederlandse stempelset In de bloemetjes zetten

Ik ben helemaal geen kleurspecialist, maar de Stampin' Blends maken het mij wel heel makkelijk! Ik ben zo blij met het eindresultaat! Op dit kaartje zie je ook vast een sneak peek van de nieuwe Voorjaars-/Zomercatalogus. Dit prachtige lint in de kleur Calypso Coral komt namelijk uit deze catalogus. De tekst "sorry" komt uit de Nederlandse stempelset 'Recht uit het hart'.

Heb jij vragen over deze kaart en/of de producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Wil jij graag een catalogus ontvangen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com
Voor de catalogus vraag ik wel een vergoeding van de verzendkosten.

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten