zaterdag 5 januari 2019

Stampin' Up! Bloghop Creatieve Harten - thema Kinderen


 

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Creatieve Harten en wat leuk dat je langskomt op mijn blog. Het thema van deze maand is "kinderen".

Als ik aan het thema Kinderen denk, dan denk ik aan mijn meest favoriete workshop die ik geef aan kinderen en die ook zij het allerleukste vinden om te doen. Het bestempelen van kraft schriften en vooral als ze naar de middelbare gaan.

Voor deze blog hop heb ik een A4 kraft schrift bestempeld met één van mijn favoriete Sale-A-Bration stempelsets de So Hoppy Together Cling stamp set.


Ik heb op dit schrift echt alle stempels uit de set gebruikt, oké oké behalve de teksten dan. En ik kan mij ook zo voorstellen dat het heel leuk is om één van de Stampin' Up! alfabet stempelsets te gebruiken om bijvoorbeeld je naam erop te zetten of het vak waar het schrift voor bedoeld is.


De stempelafdrukken heb ik ingekleurd met de geweldige Stampin' Blends. Voor de kikkers heb ik de Old Olive light and dark gebruikt. De vlinders en de bijtjes kun je natuurlijk met alle mogelijke kleuren inkleuren. De Stampin' Write Markers zijn ook heel goed te gebruiken om de kikkers en de vlinders in te kleuren!

Het is echt super leuk om de schriften te bestempelen, maar denk ook eens aan kleinere schriften, notitieboekjes, planners, bullet journals en ga zo maar door!

Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven. Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hop dan snel door naar Diana van Otterlo door hieronder op haar naam te klikken. Je bent nu bij Danielle Kassing. Ik wens je heel veel plezier!

Heb je vragen over dit project en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Heb jij nog geen nieuwe voorjaars-/zomercatalogus en Sale-A-Bration brochure en wil je deze wel graag hebben? Laat het mij even weten via de mail en ik stuur je er graag eentje toe! Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten. Dit bedrag krijg jij van mij terug bij je eerste bestelling.

Ik wens je nog heel veel plezier en inspiratie toe bij deze blog hop!










Gebruikte producten:


16 opmerkingen:

  1. Wat een leuk ideetje Danielle! En gezellig dat je vandaag met ons mee hopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk!! Schriftjes 'pimpen' is zo leuk om te doen. Bedankt voor de inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Misschien vinden de meiden bij jou in de klas het ook nog wel leuk stiekem.... Marit zit in 5V en zij heeft dit jaar zelfs haar schriften aangepast aan haar kaftpapier. Haar thema was Tropical Chic!

      Verwijderen
  3. Wat een leuk idee schriftjes bestempelen.
    Mijn zoon gebruikt ze nog , dus ga het eens voorstellen!
    Washi tape vond hij erg leuk en die kikker zal hij vast geinig vinden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als hij Washi leuk vond, dan zal hij stempelen ook wel heel leuk vinden denk ik! Succes en veel plezier!

      Verwijderen
  4. Prachtig!! en geweldig idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke idee, echt iets om te onthouden.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je wordt er toch helemaal vrolijk van als je in zo'n leuk journal mag schrijven

    BeantwoordenVerwijderen