woensdag 2 januari 2019

Stampin' Up! Incredible like you - facebookhop NL Stampin' Up demo's

 

Welkom bij de allereerste Facebookhop van de NL Stampin' Up! demo's. Wil je de projecten van de andere dames zien? Ga dan naar mijn Facebookpagina en vanuit daar kun je dan doorhoppen naar de andere dames.

Met dit blogbericht wil ik jullie graag laten zien hoe ik mijn kaartjes gemaakt heb. Het thema voor de hop is #simplestamping. Hiermee bedoelen wij dat je met een stukje cardstock, één stempelset en één kleur inkt een kaartje stempelt. Voor mijn kaartjes ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe stempelset "Incredible Like You" uit de nieuwe voorjaars-/zomercatalogus.

Stampin' Up! Incredible like you #simplestamping

Als basis voor de drie kaartjes heb ik de Stampin' Up! note cards & envelopes gebruikt. En om iets meer diepte te maken, heb ik het stempelwerk op een extra mat Whisper White gedaan. Als kleur heb ik voor Blueberry Bushel gekozen. De meest opvallende stempel in deze set is de bloem, dus vandaar dat ik voor dit kaartje juist voor deze bloem heb gekozen. Door je stempel één of meerdere keren af te stempelen, kun je meerdere tinten van die ene kleur maken. Dat heb ik ook voor dit kaartje gedaan en dan vooral voor de blaadjes op de achtergrond.

Stampin' Up! Incredible like you #simplestamping

Voor dit kaartje heb ik, naast de tekst, een heel klein stempeltje gebruikt en wel de stempel van een bloemblaadje. Op de envelop zie je hoe het stempeltje er oorspronnkelijk uit ziet, maar door ze te combineren en in een cirkel te stempelen, maak je een eigen bloem. Ik vind het resultaat echt heel leuk geworden.

Stampin' Up! Incredible like you #simplestamping

In de stempelset zit een stempel van een cirkeltje en deze heb ik voor dit kaartje gebruikt. Op dit kaartje kun je heel goed zien wat voor een effect het afstempelen heeft. Daar kun je echt heel veel variaties mee maken.

Ik hoop dat ik je heb laten zien, dat je met een stempelset kaarten kunt maken die je misschien van tevoren niet had bedacht. Mijn tip is "gewoon proberen". Het ergste wat je kan overkomen is, dat je je kaartje niet leuk vindt en dat je hem weg wilt gooien. Maar meestal is het resultaat zo onverwacht dat er hele mooie creaties ontstaan. Gewoon eens doen!

Heb je vragen over de projecten en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Heb je nog geen voorjaars-/zomercatalogus en wil je deze wel graag ontvangen? Laat mij dit weten en ik stuur je er graag eentje toe. Het enige wat ik hiervoor vraag, is een vergoeding van de verzendkosten (bij een bestelling zal ik deze verzendkosten van je totaalbedrag afhalen).

Heel veel stempelplezier!Gebruikte producten:


Product List

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaartjes 😍. En zo creatief met maar 1 kleur! Blueberry Bushel is echt prachtig hier voor. Groet Mirande

    BeantwoordenVerwijderen