woensdag 9 januari 2019

Stampin' Up! Vlinderdans

Ik wilde deze week niet met maar één stempelset aan de gang, maar de nieuwe Nederlandse stempelset Vlinderdans is zo geweldig, dat ik er maar kaartjes mee blijf maken. Er is zoveel mogelijk met deze geweldige set! Gisteren heb ik dit kaartje gemaakt!

Stampin' Up! Vlinderdans

Zo eenvoudig, maar toch heel mooi! Op een basiskaart heb ik een mat Costal Cabana cardstock geplakt. Daarna heb ik een mat Whisper White cardstock genomen en hierop heb ik de Swirl uit de stempelset Timeless Texutures gestempeld in Costal Cabana. Door de stempel meerdere keren af te stempelen, krijg je meerdere tinten van dezelfde kleur. Hierop heb ik een strookje uit de Botanical Butterfly DSP (welke t/m 31 maart 2019 gratis te verkrijgen is bij een bestelling van € 60,=) geplakt en een banner van Costal Cabana cardstock. De tekst komt uit de Nederlandse stempelset 'Recht uit het hart' en heb ik heat embost met witte embossingpoeder.

Stampin' Up! Vlinderdans

Deze prachtige vlinder komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset 'Vlinderdans' en deze heb ik ingekleurd met de Watercolorpencils en een Blender Pen. Toen ik klaar was met kleuren ben ik er met een Clear Wink of Stella overheen gegaan om een extra glimmertje mee te geven aan de vlinder. De lovertjes komen uit de Metallic Sequin Assortment. 

Heb je vragen over deze kaart en/of de Stampin' Up~producten die ik heb gebruikt? Of wil je een bestelling plaatsen en gebruik maken van de geweldige Sale-A-Bration? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!
Gebruikte producten:

Blender Pens
[102845]
€ 14,50
Versamark Pad
[102283]
€ 11,00
Embossing Buddy
[103083]
€ 7,50

2 opmerkingen: