zaterdag 9 februari 2019

Stampin' Up! Facebookhop Lovely StampersWelkom bij de blog die bij de Facebookhop van de Lovely Stampers hoort. Het thema van deze maand is "Techniek" en dan natuurlijk een creatieve techniek.

De techniek die ik jullie vandaag wil laten zien, heb ik maanden of misschien wel een jaar geleden eens voorbij zien komen. Ik weet helaas niet bij wie ik het gezien heb en hoe de techniek precies heet, maar ik noem het de Black Embossing Resist techniek. Klinkt stoer of niet? Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:

Stampin' Up! bloom by bloom

En..... wat vind jij er van? Voor een eerste poging vind ik het echt heel mooi geworden. Oké, oké er zitten nog wat schoonheidsfoutjes in, maar het was wel super leuk om te maken. Wil je weten hoe?

Ik heb een stuk Whisper White cardstock genomen en hierop heb ik in de kleuren Melody Mango, Lovely Lipstick en Call me Clover de bloemen gestempeld. Tot zover nog niets bijzonders, maar nu komt het. Hierna heb met dezelfde stempels en versamark inkt op precies dezelfde plek nog een keer gestempeld en daarna heb ik dit heat embost met clear embossing poeder.

Om het net te laten lijken of je de felle kleuren op zwart cardstock hebt gestempeld, heb ik zelf de achtergrond zwart gemaakt door de Memento Black inkpad over het whisper white cardstock te "schrapen". Om de inkt van de emboste bloemen te halen, heb ik voorzichtig een ietswat vochtig doekje gebruikt. En dit is het resultaat. En wat vind jij er van? Ik ben reuze enthousiast. Ik ga in ieder geval nog even door met oefenen, want de techniek is echt geweldig!

Heb je vragen over deze kaart en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Zou jij ook wel eens met deze geweldige stempelset aan de slag willen? Geef je dan nu op voor mijn workshop op 21 februari a.s., want deze avond gaan wij onze eigen Designer Series Paper maken met deze geweldige set. Heb je zin om naar IJsselstein te komen? Geef je dan nu op via danielle.kassing@gmail.com. Klik hier voor meer informatie.

Heel veel stempelplezier!

Gebruikte producten:

Versamark Pad
[102283]
€ 11,00

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk, vroeger vaak gedaan met waskrijt op de basisschool!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja daar lijkt het wel op he!!! En dan krassen. Ik vond dat toen ook al helemaal geweldig!

      Verwijderen