maandag 11 maart 2019

Stampin' Up! 30 jaar samen!


Vandaag is het een feestelijke dag, want René en ik hebben 30 jaar verkering. Ja je leest het goed, wij zijn al 30 jaar samen. Ik heb René op de middelbare school leren kennen een wij hebben zelfs bij elkaar in de klas gezeten! Hij is echt het beste wat mij is overkomen en ik ben zo dankbaar voor alles wat hij voor mij gedaan heeft en nog steeds doet. Echt in voor- en tegenspoed. Dankjewel lieverd! Ik hou van je!

Omdat deze dag heel bijzonder is, heb ik iets bijzonders voor hem gemaakt. Iets minder is echt niet goed genoeg!

Stampin' Up! Botanical Butterfly dsp Sale-a-bration, 30 jaar samen

Als eerste heb ik een mini pizzabox versierd met Basic Black cardstock en een stukje Botanical Butterfly Designer Series paper (dit kun je op dit moment nog steeds gratis uitzoeken bij een bestelling van € 60,=). Ik heb dit stukje DSP ingekleurd met de Stampin' Blends in de kleuren Bermuda Bay (light en dark), Calypso Coral (light en dark) en Night of Navy (light and dark). Daarna heb ik de vlinder nog een glimmertje gegeven met de Wink of Stella. De tekst komt uit de Forever Lovely stempelset.

Stampin' Up! Botanical Butterfly dsp Sale-a-bration, 30 jaar samen

Als je de mini pizzabox open doet dan zie je dit en als je er aan trekt, dan gebeurt het volgende:

Stampin' Up! Botanical Butterfly dsp Sale-a-bration, 30 jaar samen

Stampin' Up! Botanical Butterfly dsp Sale-a-bration, 30 jaar samen

Stampin' Up! Botanical Butterfly dsp Sale-a-bration, 30 jaar samen

30 jaar samen! Ik heb een harmonica gemaakt van meerdere stroken Whisper White cardstock en deze heb ik aan de voorkant versierd met de Basic Black cardstock, de Botanical Butterfly DSP en de letter gestanst met de Layering Letters Framelits Dies. De cijfers komen uit de Layering Numbers Framelits dies en deze zijn helaas retired en niet meer verkrijgbaar. De achterkant zou je ook nog kunnen versieren (of je kunt dit gebruiken als mini-album), maar ik heb er bewust voor gekozen om dit leeg te laten, zodat ik ruimte over had om iets te schrijven naar René. En uiteraard heb ik daar geen foto's van genomen, want dat is speciaal voor hem alleen!

Wat de dag ons vandaag verder gaat brengen, weet ik niet, maar het is in ieder geval zo'n bijzondere dag dat ik er toch even bij stil wilde staan en ook om jullie te laten weten dat ik de liefste man van de hele wereld heb!

En dan toch nog even een zakelijke noot. Vind jij dit DSP net zo geweldig als ik en zou jij deze wel gratis willen ontvangen? Dat kan! Stuur mij een bestelling van € 60,= en dan kun je hiervoor kiezen. Naast dit DSP zijn er nog heel veel andere gratis producten te verkrijgen. Het je hierover vragen of heb je vragen over de de producten van Stampin' Up!? Stuur mij een mal op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.


Een hele fijne dag!
gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

4 opmerkingen: