maandag 18 maart 2019

Stampin' Up! 50 jaar!

Afgelopen weekend had mijn zus Sandra een surpriseparty georganiseerd voor mijn zwager Erdo, omdat hij donderdag 50 jaar wordt. Wij zijn afgelopen zaterdag naar Steenwijk gereden en daar hebben wij heerlijk gegeten bij Mido. We hebben heerlijk zitten kletsen en we werden zelfs getrakteerd door een muzikale intermezzo van mijn neef en een vriendin van hem. Het was echt een super avond.

Erdo vroeg geld voor zijn verjaardag, maar omdat ik het niet zo leuk vind om alleen maar een envelopje te geven en omdat we deze mijlpaal natuurlijk niet zomaar voorbij kunnen laten gaan, heb ik dit voor hem gemaakt!

Stampin' Up! Explosionbox, Tranquil Textures DSP

Van een groot vel Whisper White cardstock heb ik deze Explosion Box gemaakt. De box is 10 cm bij 10 bij 10 cm. Dit is de grootste maat die je met een 12" x 12" stuk cardstock kunt maken. Om de buitenkant van de box te versieren heb ik de Tranquil Textures Designer Series Paper gebruikt en dan voornamelijk het DSP met de kleur Tranquil Tide. Op de deksel zit ook nog een stukje Soft Sea Foam en de tekst heb ik gestanst met de Happy Birthday Thinlits Die! Deze is en blijft geweldig!

Als je de deksel van de de box haalt, zie je dit!

Stampin' Up! Explosionbox, Tranquil Textures DSP

In de box heb ik een verhoging gemaakt en op de flappen heb ik eerst een mat van Tranquil Tide cardstock geplakt en daarop een mat Tranquil Textures DSP. Met de retired Large Numbers Framelits Dies heb de 50 gestanst. Deze set is helaas niet meer verkrijgbaar, maar in dit soort gevallen gebruik ik hem nog heel graag. De tekst komt uit de Picture Perfect Birthday stempelset en heb ik gestempeld met de Tranquil Tide inkt. Hieronder heb ik express wat ruimte overgelaten, zodat wij onze namen er nog in konden schrijven.

Stampin' Up! Explosionbox, Tranquil Textures DSP

Erdo is aan het sparen voor een "Green Egg". Onze bijdrage voor de Green Egg zit in het doosje in het midden van de Explosion Box. En misschien denk je wel, wat staat er nu in het midden van deze box. Dit is mijn zelfgemaakte Green Egg. Ik heb voor dit ei het hele internet afgezocht, want ik wilde graag een papieren ei maken. Dit was nog niet zo eenvoudig en ik kwam bij mijn eerste liefde Origami terecht. Aan de hand van een filmpje heb ik dit ei gevouwen en opgeblazen. Daarna heb ik hem wat versierd met Basic Black cardstock en nu hoop ik dat jij er ook een Green Egg in ziet. Hier in huis waren de meningen verdeeld hihihi..... Het liep van Space Shuttle tot aan, nu je het zegt zie ik het wel hoor mam! Ik heb hem in ieder geval met liefde gemaakt hihi...

Als je zelf een Explosion Box gaat maken, dan zijn er giga veel mogelijkheden. En de basis is zo eenvoudig om te maken. Wil je weten hoe? Laat mij dit vooral even weten, want vertel ik je precies hoe ik deze gemaakt heb.

Heb je vragen over de producten die ik heb gebruikt en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur een mail naar danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Je kunt hier ook terecht voor andere vragen hoor! Geen enkel probleem.

Heel veel stempelplezier!Gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

2 opmerkingen: