vrijdag 29 maart 2019

Stampin' Up! Het project van het Lovely Stampers teamweekend

Ik ga jullie niet langer in spanning houden. Vandaag het grote project van het teamweekend. De basis van het project is af en ik had heel graag foto's willen toevoegen, maar helaas heb ik daar van de week geen tijd meer voor gehad. Ik weet niet wanneer dit wel zal gaan lukken, dus vandaar dat ik jullie toch maar de basis ga laten zien. En ik beloof jullie, dat ik het zal laten zien als de box helemaal af af is.....

Stampin' Up! Explosions box lovely stampers teamweekend

Na een nachtje slapen en een heerlijk ontbijt zijn wij met de basis van deze Explosionbox begonnen. Het is echt een gigantische box, want hij is 15 cm bij 15 cm bij 15 cm. En als je hem opendoet zie je dit.....

Stampin' Up! Explosions box lovely stampers teamweekend

De box is zo giga groot, dat ik hem niet eens normaal kan fotograferen in mijn kleine fotostudiootje.
Van tevoren mochten wij Hélène doorgeven met welk Designer Series Paper wij aan de gang wilden gaan. Dit was zo geweldig, want hierdoor heeft iedereen een box naar eigen smaak kunnen maken.

Stampin' Up! Explosions box lovely stampers teamweekend

We konden de box op twee manieren vullen. Met deze mapjes of met een soort harmonica van Whisper White cardstock. Ik heb voor deze mapjes gekozen, want in elk mapje zit een stukje cardstock waarop ik foto's wil gaan plakken (en versieren natuurlijk). In het voorbeeld waren alle mapjes van Whisper White cardstock gemaakt, maar ik was een beetje eigenwijs en heb ook een aantal mapjes gemaakt van het Hapiness Blooms Designer Series Paper. Ik ben zelf heel blij met het eindresultaat.

Stampin' Up! Explosions box lovely stampers teamweekend

Op de zijflappen, die trouwens allemaal aan de voorkant en achterkant beplakt zijn met cardstock of DSP, heb ik nog extra vakjes gemaakt met een stuk cardstock erin. Hierop wil ik graag een kort verslagje schrijven wat bij de foto's hoort. Ik heb namelijk de gewoonte om elke vakantie een verslag bij te houden. Dit doe ik voor mijzelf om na te lezen wat we allemaal gedaan hebben, maar dit doe ik ook omdat Marit het heel leuk vindt om het te lezen. En dat doet ze dan ook regelmatig!

Stampin' Up! Explosions box lovely stampers teamweekend

Dit waren alle Explosionboxen bij elkaar. Is het niet een geweldig gezicht? En allemaal zo verschillend! Sommigen zijn op zondag ook nog aan de slag gegaan met de box, maar helaas had ik geen foto's meegenomen, dus ik heb op zondag het andere project gemaakt

Het was echt een geweldig weekend, maar dat had ik jullie natuurlijk al verteld. Ik heb zoveel plezier gehad en we hebben zo hard gelachen, dat ik bij wijze van spreken nu nog buikpijn heb. Ik zie nu al uit naar het volgende teamweekend.

Heb je vragen over de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heel veel stempelplezier!

4 opmerkingen:

 1. Ik wist het! Wat een leukerd zeg!
  Wat leuk dat iedereen hem naar eigen wens kon maken

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is geweldig he hihi! Het was inderdaad super leuk dat een ieder haar eigen DSP mocht uitzoeken.

   Verwijderen
 2. Hij is idd erg mooi geworden. Ik ben nog niet zo ver hoor

  BeantwoordenVerwijderen