donderdag 14 maart 2019

Stampin' Up! Painted Seasons Sale-A-Bration

Welkom bij mijn nieuwe blog! Er is een nieuw filmpje online. Voor dit kaartje heb je alleen maar wat cardstock, inkt en stempels nodig. #simplestamping


Welke versie vind jij het leukst? De Poppy Parade (rode) of de Night of Navy (blauwe). Ik ben er nog niet helemaal uit denk ik.

Stampin' Up! Painted Seasons Bundle, #simplestamping

Dit kaartje lijkt heel ingewikkeld, maar dat is het ECHT niet! Het enige wat je nodig hebt is cardstock, inkt en een stempelset. En dat is het! Echt waar!

Je neemt een basiskaart van Whisper White cardstock van 29 cm bij 10,5 cm en deze ril je op 14,5 cm en vouw je dubbel. Normaal gesproken plak je hier een mat op van 10 cm bij 14 cm. Hier gaan wij een strookje vanaf snijden. Hoe groot dit stuk zal zijn, is afhankelijk van hoe breed je tekst is. Voor mijn tekst, uit de Well Said stempelset, had ik een ruimte nodig van 2 cm, dus mijn mat is 10 cm bij 12 cm.

Stampin' Up! Painted Seasons Bundle, #simplestamping

Op de mat van 10 cm bij 12 cm heb ik schuin een rij bloemen en blaadjes gestempeld in Poppy Parade en Granny Apple Green. Met de Black Stampin' Write Marker heb ik de harten van de bloemen ingekleurd. Om net te laten lijken dat de ene bloem onder een ander bloem zit, heb ik post-its gebruikt om de bloemen te maskeren. Wil je weten hoe ik dit precies doe? In mijn filmpje leg ik dat helemaal uit.

Na het stempelen, heb ik de mat over een diagonaal gesneden. Daarna heb ik de twee stukken zodanig op de kaart gelegd, dat er een ruimte ontstaat voor een tekst. Je weet nu precies waar je de tekst kunt stempelen. Als laatste heb ik de twee stukken met Stampin' Dimensionals op de kaart geplakt.

Stampin' Up! Painted Seasons Bundle, #simplestamping

In mijn filmpje heb ik een "Delfts" blauwe versie van de kaart gemaakt. Ik heb de kleuren Night of Navy en Balmy Blue gebruikt. Welke kleurcombinatie zou jij willen gebruiken?

Wil jij ook met deze stempelset aan de gang? Dat kan! Bij een bestelling van € 120,= kun je de gratis Painted Season Bundle meebestellen. Deze bundle bestaat uit de stempelset en het prachtige Painted Season Designer Series Paper. Wil je hiervan gebuik maken? Stuur mij dan nu een mail op danielle.kassing@gmail.com met je bestelling en dan verzorg ik deze graag voor je. Deze actie is nog geldig t/m 31 maart 2019 OF zolang de voorraad strekt.

Heel veel stempelplezier!Gebruikte producten:

Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00

1 opmerking: