donderdag 11 april 2019

Stampin' Up! Mannenkaart

Dag 11 van de #stamperschallenge is een mannenkaart en omdat het vandaag donderdag filmpjesdag is, heb ik er een filmpje van gemaakt!.


Zo leuk om te zien dat als je andere kleuren gebruikt er ineens een totaal ander kaartje ontstaat, terwijl de layout precies hetzelfde is. Ik had niet verwacht dat ze zo verschillend van elkaar zouden zijn. Echt super!

Dit is het kaartje wat ik als eerste als voorbeeld had gemaakt.

Stampin' Up! Geared Up Garage!

Dit is een vrij rustig kaartje met als basis Whisper White en Tranquil Tide cardstock. Daar bovenop een stukje Classic Garage Designer Series Paper en het kaartje is klaar. Nou ja het is bijna zo eenvoudig. In het filmpje maak ik deze kaart.

Stampin' Up! Geared Up Garage!

Werkbeschrijving:
 • Neem een basiskaart van Whisper White cardstock van 29 cm bij 10,5 cm. Gerild op 14,5 cm en dubbelgevouwen
 • Hierop plak je een mat van Crushed Curry cardstock van 14 cm bij 10 cm. 
 • Daar bovenop komt een mat van de Classic Garage Designer Series Paper van 13,5 cm bij 9,5 cm.
 • Neem de drie-na-grootste rechthoek van de Rectangle Stitched Framelits Dies en stans een stuk Crushed Curry cardstock en plak deze op de kaart met Stampin' Dimensionals
 • Neem de vijfde stans (van groot naar klein) en stans een stuk DSP en plak dit op de kaart
 • Ik heb de motor uit het Classic Garage Designer Series Paper geknipt en op de kaart geplakt
 • Stempel de tekst uit de Geared Up Garage Bundle op een restant stukje Crushed Curry cardstock en stans deze uit met de stansen uit de bundle. De tekst kun je ook met Stampin' Dimensionals op de kaart plakken. Om het wat te versieren, heb ik ook Rhinestone Basic Jewels gebruikt.
 • Vergeet niet de envelop en de binnenkant van de kaart te versieren.
 • Tip: In mijn filmpje maak ik een kaart die ik per post wil versturen. Omdat ik gebruik heb gemaakt van meerdere lagen carstock/dsp is de kaart vrij zwaar geworden. Wil je er nu voor zorgen dat het gewicht van de kaart zo laag mogelijk blijft, stans dan de rechthoeken uit de mat Crushed Curry en de DSP. 
Heb je vragen over de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!Gebruikte producten:

2 opmerkingen:

 1. Ben sinds gisteren net weer in deze set gedoken om voorbeelden te maken voor mijn workshop in juni, deze is wel erg leukšŸ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt heel leuk! Wat leuk dat je er een workshop mee gaat doen! Leuk voor vaderdag!

   Verwijderen