donderdag 30 mei 2019

Stampin' Up! Hugs from Shelli

Gisteren liet ik je al een kaartje zien, die ik gemaakt had met de stempelset uit de Hugs from Shelli Paper Pumpkin kit. Toen ik van de week heerlijk aan de stempel was, heb ik onder andere ook dit kaartje gemaakt.

Stampin' Up! Hugs from Shelli

Het moeilijkste van dit kaartje is het maken van de achtergrond. En weet je wat? Zo moeilijk is het helemaal niet.

Op een stukje Window Sheet heb ik verschillende kleuren blauwe inkt gedrukt met onze inkpads. Dit hoeft helemaal niet netjes, maar je moet alleen even oppassen dat je niet met de donkere inkt in een lichte inkpad komt. Daarna heb ik met de Stampin' Spritzer wat water er overheen gespritzt en dit heb ik op een mat van Shimmery White paper gedrukt. Je kunt natuurlijk ook het papier op de window sheet drukken, maar dan zie je minder goed wat er gebeurd en kun je het minder "controleren". Dit geheel heb ik laten drogen en dit is het resultaat. Elke keer krijg je een ander resultaat.

Stampin' Up! Hugs from Shelli

De zwaluwen heb ik gestempeld met de stempelset uit de Hugs from Shelli Paper Pumpkin Kit en deze heb ik uitgeknipt en op de kaart geplakt. Op een strookje Basic Black cardstock heb ik de tekst 'sterkte met dit verlies' (uit de Nederlandse stempelset Van Alles Wat) met versamark gestempeld en heat embost met witte embossing poeder.

De Hugs from Shelli Paper Pumpkin kit is nog maar twee dagen verkrijgbaar. Dus wil je deze in je bezit krijgen, bestel hem dan nu voor het te laat is. Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik verzorg je bestelling graag.

Ik ga nog even verder met het spelen met de kit. Heel veel stempelplezier!


Gebruikte producten:

Versamark Pad
[102283]
€ 11,00

1 opmerking: