woensdag 26 juni 2019

Juli actie maand bij Stampin' Up!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Juli! Wat gaat de tijd toch snel. De zomervakantie komt steeds maar dichterbij en over mooi weer hebben wij ook zeker niet te klagen. Om de vakantie vast in te luiden, hebben wij vanaf 1 juli a.s. twee acties bij Stampin' Up!

Als eerste wil ik je laten weten dat de Bonus Days terug zijn


Ken jij de Bonus Days nog niet? Als je in juli een bestelling bij mij plaatst, ontvang je voor elke € 60,= aan bestellingen (exclusief verzendkosten) een couponcode ter waarde van € 6,=. Je kunt zoveel couponcodes sparen als je zelf wilt. Met deze couponcodes ontvang je per coupon een korting van € 6,= op je bestelling in augustus. Dus heb jij nog een aantal mooie producten op je verlanglijstje staan? Dan is nu de tijd om te bestellen en te profiteren van deze geweldige korting.

Zit jij er aan te denken om demonstratrice te worden en te profiteren van minstens 20% korting op de producten van Stampin' Up! Wil jij een starterpakket bestellen? Doe dit dan nu in Juli. Normaal gesproken mag je je eigen starterskit samenstellen ter waarde van € 175,=. Hiervoor betaal je dan € 129,=. Tijdens de Juli maand hebben we een extra actie, want dan mag je direct voor € 32,= extra aan producten uitkiezen (ofwel je kiest producten uit ter waarde van € 207,= en je betaald hiervoor € 129,=). In Augustus ontvang je ook nog een coupon met een extra korting van € 12,=, welke je in augustus kunt inleveren bij je bestelling.


Heb je vragen over beide acties en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten