maandag 15 juli 2019

Bedankt!

Afgelopen twee weekenden heb ik achter de schermen geholpen bij de zeven eindshows van Moving Stars. Naast mij en de vaste AC leden, waren er nog een heleboel ouders en dansers die ons achter de schermen hebben geholpen. Samen hebben we ervoor gezorgd dat de kinderen konden stralen op het podium.

Om de hulptroepen te bedanken, heb ik de opdracht gekregen om een kadootje voor ze te maken. Daar ben ik de afgelopen weken ook best druk mee geweest en helaas kon jullie hier niets van laten zien, omdat er hier volgers zijn die ook mee geholpen hebben.

Van de 75 bedankjes die ik gemaakt heb, is dit één van de variaties.

Stampin' Up! Moving Stars bedankjes

Als basis heb ik een blikje met daarin een kaars genomen. Om de bodem heb ik een strook van 2,5 cm bij 25 cm geplakt. Voor de deksel heb ik de Layering Circle Dies gebruikt en uit een stuk gekleurd cardstock een scalloped circle gestanst. Daar bovenop zit een circle van Whisper White en hierop heb ik gestempeld. Voor dit bedankje heb ik de stempelset Vlinderdans en de bijpassende Butterfly Duet Punch gebruikt.

Voor een andere variatie heb ik de nieuwe Daisy Medium Punch gebruikt. Deze geweldige pons kun je met korting bij mij bestellen als je hem in combinatie koopt met de nieuwe Nederlandse stempelset Pluk de Dag. Je bespaart dan 10% op de bundel.

Stampin' Up! Moving Stars bedankjes

Na het uitponsen met de Medium Daisy Punch heb ik ze allemaal per twee op elkaar geplakt en heb ik het 'hartje' ingekleurd met Daffodil Delight Stampin' Write Marker. Daarna heb ik de gestanste cirkels bestempeld.

Stampin' Up! Moving Stars bedankjes

Daarna heb ik alles op elkaar geplakt en dit is het eindresultaat geworden. Ze zijn echt super geworden al zeg ik het zelf. Ze waren afgelopen weekend dan ook behoorlijk gewild. Altijd leuk om te zien, dat het goed ontvangen wordt.

Stampin' Up! Moving Stars bedankjes

Oké, oké, nog één variatie van de kaarsjes is deze:

Stampin' Up! Moving Stars bedankjes

Heb jij binnenkort een feestje of iets dergelijks en vind je het leuk om zoiets cadeau te doen, maar wil of kun je dit niet zelf maken? Ik doe dit graag voor je. Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en dan komen we er samen vast wel uit.

Heb je vragen over dit project en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil jij de Pluk de Dag bundle bestellen met 10% korting? Stuur mij dan ook een mailtje. Als je in juli een bestelling van € 60,= of meer doet, dan ontvang je per € 60,= een couponcode dat je recht geeft op € 6,= korting per coupon op je bestelling in augustus. Hoe meer coupons, des te hoger je korting. Heb je hier meer vragen over, dan kun je mij ook altijd even mailen.

Heel veel stempelplezier!

Gebruike producten:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten