maandag 26 augustus 2019

Geslaagd!

Ik ben zo supertrots op Marit, want zij heeft afgelopen vrijdag in 1x haar rijbewijs gehaald. Wij, ja lees wij, waren best wel wat zenuwachtig of ze het zou redden, want in de dagen eraan voorafgaand had ze er een rijles tussen zitten waar alles, maar dan ook alles fout ging wat maar fout kon gaan. Dit gaf natuurlijk een behoorlijke deuk in haar zelfvertrouwen, maar gelukkig heeft Gerard, haar rij instructeur, haar er weer bovenop getrokken en ging ze vrolijk en redelijk relaxed richting het CBR vrijdagochtend.

Marit moest om 9.50 uur starten en in de 45 minuten daarna, zaten René en ik bovenop onze telefoons. Ik heb zelf nooit mijn geluid aan, maar nu natuurlijk wel want ik wilde niets missen. Bij elke pling dook ik mijn telefoon in, maar niets van Marit. En het duurde en het duurde maar en ik denk dat ze zo rond 11.15 uur thuis kwam met een grijns van oor tot oor! Geslaagd!!! Wat was zij trots op zichzelf zeg (nog steeds trouwen) en wij natuurlijk ook op haar! We zijn gelijk maar naar het gemeentehuis gegaan en hebben haar rijbewijs aangevraagd. Deze kan ze aanstaande vrijdag ophalen, maar de dame achter de balie zei: " Bel ons woensdag na 10.00 uur maar even, want misschien is hij er dan al wel". Nou dat gaan we zeker doen.

Om Gerard, Marit's rij instructeur, te bedanken voor de goede begeleiding en de prettige lessen heb ik iets gemaakt wat ik destijds ook had gemaakt toen Luuk had afgereden. Een notitieboekje. Toen Marit terugkwam van haar eerste rijles in februari kreeg ze een papiertje mee met wat "huiswerk" om te doen. Dit papiertje kwam uit het boekje wat ik destijds voor hem had gemaakt en Marit gaf aan dat dit het laatste papiertje was. Hoe mooi is dat! Vanaf dat moment wisten we al wat wij zouden gaan maken als Marit zou gaan slagen.


Ik heb een A5 notitieboekje met harde kaft gekocht bij de Hema (het elastiek hoort bij het boekje en vond ik wel grappig, maar het kan natuurlijk ook gewoon zonder) en deze heb ik bekleed met retired Designer Series Paper uit de Classic Garage Suite. Daarnaast heb ik de letters gestanst met de Large Letters Dies. Ook deze zijn retired, maar ik zal deze stansen nooit weg doen.


Voor de achterkant heb ik een iets gekleurder geheel gekozen. Gewoon omdat het kan! Je zult je  misschien wel afvragen, maar waarom laat Daniëlle ons een project zien met allemaal retired producten? Ik weet het, maar dit DSP is zo toepasselijk omdat het om rijlessen gaat, dat ik het echt niet kon laten om het te gebruiken. Maar weet je? Je kunt dit boekje natuurlijk met van alles en nog wat versieren. Je kunt alle soorten Designer Series Paper en cardstock gebruiken. Ik wilde jullie gewoon even laten zien hoe leuk het is om op deze manier een kleinigheidje te maken voor iemand.


De 'super bedankt' komt uit de huidige Nederlandse stempelset Van Alles Wat. Het is dus niet helemaal retired hihi......

Ik hoop dat ik je inspiratie heb gegeven met wat er allemaal mogelijk is met een notitieboekje. En als je er zelf mee aan de slag gaat, wens ik je heel veel plezier, want het is niet alleen super leuk om te geven, maar het is ook super leuk om te maken!

Heel veel stempelplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten