zaterdag 14 september 2019

Stampin' Up! Dag 14 #stamperschallenge - favoriete nederlandse stempelset

De #stamperschallenge vraagt mij wat mijn favoriete Nederlandse stempelset is. Nou dat is best lastig, want er zijn er best een aantal en er komen gelukkig steeds meer sets bij. Mijn favoriete Nederlandse stempelset van dit moment is "Woordenschat"

Dit is het kaartje wat ik met deze geweldige bundel heb gemaakt!

Stampin' Up! woordenschat

Voor dit kaartje heb ik een basiskaart van Whisper White cardstock gebruikt van 21 cm bij 14,5 cm, gerild op 10,5 cm en dubbel gevouwen. Hierop heb ik een mat van Basic Black cardstock geplakt van 10 cm bij 14 cm. Met de woordenschat stempelset heb ik het hele stuk Whisper White cardstock (9,5 cm bij 13,5 cm) bestempeld met de stempel vriendschap.

Stampin' Up! woordenschat

Daarna heb ik het woord vriend gestanst met de Handlettered Prose Dies. Ik heb alle letters 3x gestanst uit een stuk Basic Black cardstock en daarna heb ik de letters op elkaar geplakt. Als laatste heb ik met de Fine-tip-gluepen de letters 'ingekleurd' zodat ze mooi zijn gaan glimmen. Het geeft toch net iets extra's.

De Woordenschat stempelset en de Handlettered Prose Dies kun je beiden apart aanschaffen, maar als je ze samen besteld als een bundel, ontvang je een extra korting van 10%. Heb je vragen over deze bundel en/of de kaart die ik gemaakt heb? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. Tot het einde van de maand is er ook nog de 3 + 1 actie op geselecteerde Designer Series Paper pakken.

Heel veel stempelplezier!

Gebruikte producten:
2 opmerkingen: