dinsdag 17 september 2019

Stampin' Up! Dag 17 #stamperschallenge - het moeilijkste is

De #stamperschallenge van dag 17 is "het moeilijkste is". Hier hoef ik niet heel hard over na te denken. Het moeilijkste is, als je voor iemand waarvan je afscheid moet nemen een kaart wilt maken . Helemaal als diegene speciaal voor je is.

Aankomend weekend gaan wij definitief afscheid nemen van een hele lieve man, de oom van René. En dus ook mijn oom de afgelopen 30 jaar. Ik probeer al twee dagen een geschikte kaart te maken, die ik mooi genoeg vind. Er zijn er al een aantal in de prullenbak belandt, want hij moet perfect zijn. Je kunt iemand maar 1x een allerlaatste kaart sturen. Natuurlijk is de kaart voor zijn vrouw, maar ook zeker voor hem. 

Vandaag kwam zijn rouwkaart binnen en toen wist ik het. Vanwege zijn privacy plaats ik zijn kaart niet hier, maar er staat echt een prachtige foto op. Op basis van deze foto heb ik deze kaart gemaakt. 
Stampin' Up! Waterfront

Ik ga van deze kaart geen werkbeschrijving geven en dat is puur omdat deze kaart zo'n speciale betekenis heeft voor mij. Ik hoop dat je dat niet erg zult vinden. En ik hoop dat de kaart ontvangen wordt, zoals ik hem bedoeld heb. Hij is in ieder geval met heel veel liefde gemaakt.

Stampin' Up! Waterfront

Ik weet even niet meer wat ik moet schrijven. De emotie zit hoog. We zullen als gezin altijd de mooie herinneringen koesteren. Rust zacht!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten