dinsdag 24 september 2019

Stampin' Up! Dag 24 #stamperschallenge - YouTube

De challenge van vandaag is YouTube. Door YouTube ben ik in contact gekomen met Stampin' Up! Nu bijna vijf jaar geleden stond mijn wereld op zijn kop en kreeg ik slecht nieuws over mijn gezondheid. Hiervoor ben ik toen geopereerd en daarna kwam er nog een hele serie chemo's achteraan. Door deze chemo's was mijn wereld niet veel groter dan mijn slaapkamer, de bank in de woonkamer en heel soms een ritje naar de Plus. Veel tijd over dus om filmpjes op YouTube te kijken. Ik was altijd al actief met het maken van kaarten en doosjes, maar het knippen lukte mij al snel niet meer. Ik kwam bij de filmpjes van Sam Hammond van Pootles terecht. Zo ook bij de filmpjes van o.a. DaGriffith en Connie Stewart, maar ook bij de Nederlandse filmpjes van Hélène den Breejen! Zij hebben mij toen en heel veel kijkplezier gegeven en ook nu bekijk ik de nieuwe filmpjes regelmatig.

Sinds maart 2018 probeer ik zelf ook wekelijks een filmpje te plaatsen op YouTube. Ik begon met 13 volgers, allemaal familieleden die verplicht moesten volgen hihi en nu ongeveer 75 tutorials verder ben ik trots dat ik 138 volgers heb. Op naar de 150!

Van alle tutorials die ik heb gemaakt is dit filmpje het meest bekeken.


En ik moet eerlijk zeggen, dat ik dit doosje nog heel vaak maak als ik iemand iets kleins wil geven.

Één van mijn andere favoriete video's zijn bijvoorbeeld de filmpjes waarin ik de swaps laat zien van bijvoorbeeld Onstage.


En er zijn nog veel meer filmpjes! Wat is jouw favoriete video? En zijn er misschien nog video's die je graag zou willen zien? Laat het mij dan vooral weten.

Volg je mij nog niet op YouTube? Dan zou ik het heel leuk vinden als jij je abonneert op mijn kanaal. Misschien wordt jij wel mijn 150ste volger!

Heel veel stempelplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten