donderdag 19 maart 2020

Stampin' Up! The gang's all meer - NL tutorial

In mijn YouTube filmpje wil ik je vandaag graag laten zien hoe je gebruik kunt maken van de Watercolor Pencils van Stampin' Up! Het lijkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. We zitten op het moment veel in huis en hoe leuk is het dan als je zelf je eigen stempelwerk kunt inkleuren.






Voor mijn kaartje heb ik als basis een stuk Whisper White cardstock gebruikt van 21 cm bij 14,5 cm. Deze heb ik met de lange zijde boven gerild op 10,5 cm en dubbelgevouwen. Verder heb ik een stuk Old Olive cardstock gebruikt van 11,5 cm bij 7,5 cm en nog een stukje Whisper White cardstock van 11 cm bij 7 cm.

Stampin' Up! The gangs all meer

Voor deze kaart heb ik de stempels uit The Gang's All Meer stempelset gebruikt. Deze stempelset kun je gratis meebestellen bij een bestelling van € 60,=. De tekst komt uit de Nederlandse set Speciaal voor Jou en ook deze set kun je gratis uitkiezen bij een bestelling van € 60,=. En heb je een bestelling van € 120,=, dan zou je ook voor beide sets kunnen kiezen of uit de vele andere prachtige producten die in de Sale-A-Bration brochure staan.

Op de basiskaart heb ik een rand met cactussen gestempeld en deze heb ik ingekleurd met de Old Olive, Daffodil Delight en Melon Mambo watercolor pencil. Met een blender pen blend je de kleur en ontstaat er een prachtige scharkering van de kleur. De kleuren die ik gebruikt heb, is een combinatie van beide onderstaande sets.

 

Bestellen:
Heb je vragen over deze kaart en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Heb je vragen over de Sale-A-Bration? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag.

Betaling:
Je kunt bij mij betalen via overschrijving, een betaallink of met een Tikkie.

Heel veel stempel en kijkplezier!










Gebruikte producten:

Blender Pens
[102845]
€ 14,50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten