zaterdag 21 maart 2020

Stampin' Up! Maak een kaart stuur een kaart


Welkom bij de spontane blog hop van de Lovely Stampers. Het thema van de hop is "Maak een kaart, deel een kaart" en in mijn geval is het "Maak een kaart, stuur een kaart". 

Het initiatief voor deze blog hop ligt bij mijn teamgenootje Kaylee. In deze moeilijke tijden zitten veel mensen thuis en graag willen wij wat inspiratie delen. Ook stuur ik, en veel van mijn teamgenootjes, de meeste kaarten die wij maken naar mensen die wij lief hebben, maar ook naar mensen die het gewoon verdienen om er eentje te krijgen. Denk hierbij aan de tehuizen waar nu niemand meer mag komen, de ziekenhuizen, de supermarkt, de scholen en noem maar op! Er zijn nog heel veel mensen druk om onze samenleving draaiende te houden.

Dit is het kaartje wat ik gemaakt heb:

Stampin' Up! Painted Poppies

Elke maand ontvangen wij in ons team een card Sketch speciaal voor ons gemaakt. Gebaseerd op deze Sketch heb ik mijn kaartje gemaakt. 

Sketch #2 Lovely Stampers
Oké, oké ik heb er wel een beetje mijn draai aan gegeven, maar ik zie toch wel overeenkomsten.

Als basis heb ik een stuk Old Olive cardstock genomen van 21 cm bij 14,5 cm. De lange zijde heb ik gerild op 10,5 cm en ik heb de cardstock doormidden gevouwen. Hierop heb ik eerst de vlekken gestempeld uit de Painted Poppy stempelset met Old Olive inkt. Daarna heb ik een stuk Peaceful Poppies Designer Series Paper genomen van 4 cm bij 9 cm en dat heb ik op de kaart geplakt. 

Met de Poppy Moments Dies heb ik de klaproos en de blaadjes gestanst. Hiervoor heb ik de kleuren Poppy Parade, Real Red, Old Olive, Mossy Meadow en Basic Black gebruikt. De klaproos en de blaadjes heb ik precies op de plek van het vierkant geplakt. Als laatste heb ik een strookje met de tekst "een kaartje" op de bloem geplakt. Aan de binnenkant van de kaart heb ik "van ons allemaal" gestempeld. Deze teksten komen uit de nieuwe stempelset "Bedanken in Stijl" die vanaf 1 april voor iedereen te bestellen is.  Ik heb ook nog deze twee versies gemaakt!

Stampin' Up! Painted Poppies Stampin' Up! Painted Poppies

Wil je precies weten hoe ik deze kaart heb gemaakt? Bekijk dan mijn nieuwste YouTube filmpje. En vindt jij het leuk om mij te volgen? Dan zou ik het heel leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal. 


Bestellen:
Heb je vragen over deze kaart en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je de producten die je voorbij hebt zien komen, bestellen? Stuur dan een mail naar danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

You Can Create It kit:
Vanaf aankomend kwartaal neem ik de You Can Create It kit over van Hélène. Wil jij de YCCI kit (ook) volgend kwartaal ontvangen? Klik dan hier om hem te bestellen. 
Ik zal er zorg voor dragen dat de kit met dezelfde zorg en liefde naar jou thuis wordt gestuurd. De kit zal rond 15 april op de bus gaan. 

Deze kaarten zal ik gaan versturen naar mensen die ik lief vind en/of die het nodig hebben. Doe jij met mij mee?

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan snel naar mijn teamgenootje Geke door op onderstaande knop te drukken. 

Ik wens je heel veel plezier en inspiratie toe! Zorg goed voor jezelf!


Linkenlijst:
Danielle - je bent hier
Gebruikte producten: 

2 opmerkingen: