maandag 6 april 2020

Stampin' Up! Welcome Easter box tutorial

Je staat er niet echt bij stil, maar aankomend weekend is het gewoon Pasen. Nou ja gewoon. Het zal toch anders zijn dan anders. Helaas niet met de hele familie, maar gelukkig is het gezin wel samen. Ik denk dat het eieren zoeken gewoon door zal gaan, maar de traditionele chocolade Paashaas laten we dit jaar maar een keertje varen.

Om toch iets leuks te doen, heb ik een doosje gemaakt waarin een paar paaseitjes kunnen.


De Welcome Easter stempelset is zoooo leuk. En niet alleen voor de Pasen nu, maar zeker ook voor geboortekaartjes of voor een kaartje voor een peuter/kind. In de stempelset zit zelfs ook een stempel voor een geboortekaartje.
Stampin' Up! Welcome Easter curvy keepsakes box

Als eerste heb ik uit een stuk Soft Suede cardstock het doosje gestanst met de Mini Curvy Keepsakes Box Dies. Deze dies maken een kant en klaar doosje. Daarna heb ik het doosje embost met de Coastal Weave 3D embossing folder. Op deze manier lijkt het doosje net van stro gemaakt. Ik hoop dat je dat een beetje kunt zien op de foto.

Op een restant stukje Whisper White cardstock heb ik het kuikentje gestempeld met Memento Black inkt. Ik wacht altijd voordat ik ga inkleuren, maar puur voor de zekerheid dat de afdruk droog is. Met de Stampin' Blends Daffodil Delight Combo Pack heb ik het kuikentje ingekleurd. Voor de wangetjes heb ik de Stampin' Blend Flirty Flamingo light gebruikt en voor de hanekam Real Red dark. Het snaveltje en de pootjes heb ik ingekleurd met de Stampin' Write Marker in de kleur Pumpkin Pie. Dit puur omdat ik zelf de Stampin' Blends in Pumpkin Pie (nog) niet heb. Daarna heb ik het kuikentje uitgeknipt en met een Stampin' Dimensionals op het doosje geplakt.

Stampin' Up! Welcome Easter mini curvy keepsakes box

Met de Classic Label Punch heb ik uit een stukje Whisper White en Daffodil Delight een tag gemaakt. Deze heb ik met een stukje White Baker's Twine aan het doosje gebonden. De tekst "Vrolijk Pasen" komt uit de Nederlandse stempelset Van Alles Wat!

Bestellen:
De Stampin' Up! producten die ik voor deze box heb gebruikt, kun je bij mij bestellen. Heb je hier vragen over en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Betalen:
Bij mij kun je betalen via een betaallink van de bank, door overschrijving of dmv een Tikkie.

Heel veel stempelplezier!





Gebruikte producten:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten