zaterdag 4 april 2020

Siertuin-collectie Blog Hop


Welkom bij de Lovely Stampers Bloghop. Het thema van deze hop is onze nieuwe Siertuin Collectie die vanaf dit moment te koop is. Deze collectie zit boordevol prachtige producten, waarvan ik er al een aantal heb aangeschaft. Wil je weten welke producten er allemaal precies in zitten? Klik dan hier.

Ik ben al heerlijk aan het spelen geweest met deze prachtige collectie met deze kaart als resultaat.

Stampin' Up! Siertuin collectie

Voor deze kaart heb ik gebruikt gemaakt van 3 prachtige producten uit de Siertuin Collectie. Allereerst heb ik de achtergrond embost met de Ornate Floral 3D Embossing Folder. Ik heb ervoor gekozen om die kant te gebruiken waarbij de bloemetjes naar onderen gedrukt zijn, maar uiteraard kun je hem ook heel goed andersom gebruiken. Is het niet prachtig?

Uit een stuk Coastal Cabana cardstock heb ik met de Ornate Border Dies de rand met bloemen uitgestanst en uit een restant stukje Bermuda Bay carstock heb ik de losse bloemetje gestanst. Deze losse bloemetjes zitten bij de stansen. Deze bloemetjes heb ik iets gekreukeld, zodat er net wat meer dimensie op de kaart komt. Als laatste heb ik er Basic Pearls op geplakt. Gewoon als extraatje.

Stampin' Up! Siertuin Collectie

De tekst "Bedankt" komt uit de nieuwe Nederlandse stempelset Bedanken in Stijl. Een prachtige set met 3 grote woorden en daarbij 16 zinnetjes waarmee je oneindig veel combinaties kunt maken. Vooral in deze tijd zal ik deze set heel veel gebruiken. Gewoon omdat ik dankbaar ben. De tekst heb ik trouwens met Coastal Cabana inkt gestempeld. De stempelset Bedanken in Stijl en de Ornate Border stansen zijn beiden apart verkrijgbaar, maar bestel je ze als bundel, dan ontvang je een extra korting van 10%.

Bestellen
Heb je vragen over de kaart en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil jij ook graag producten uit deze prachtige Siertuin Collectie bestellen of juist iets anders? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Inspiratie
Wil je nog meer inspiratie opdoen? Ga dan snel verder naar de blog van mijn teamgenootje Elly Rijnvis door op "volgende" button te klikken. Ik wens je heel veel plezier met het rond hoppen!


Heel veel stempelplezier!Lijst van deelnemers:
Danielle - je bent hier
Elly Wil jij de nieuwe You Can Create It kit bestellen? Klik dan hier!

Gebruikte producten:


7 opmerkingen: