donderdag 26 november 2020

Stampin' Up! Traditionele kerstkaart met de Christmas Gleaming Variety bundle

Zo langzamerhand begint mijn stapeltje met kerstkaarten te groeien. Vandaag wil ik je heel graag een vrij traditionele kerstkaart laten zien, gemaakt met de Christmas Gleaming Variety Bundle. Deze producten waren vorig jaar al verkrijgbaar, maar aangezien hij toen zo favoriet was, staat deze bundle als "Returning Fave" weer in de mini catalogus. Ik heb ook wel wat nieuwe producten gebruikt hoor! Kijk maar snel!


Voor deze kaart heb ik een basis genomen van Night of Navy cardstock (21 cm bij 14,5 cm, gerild op 10,5 cm en dubbel gevouwen). Hierop heb ik een mat geplakt van het prachtige Plush Poinsettia Specialty Paper van 13,5 cm bij 9,5 cm. Dit is een soort Vellum papier met daarop een super zachte velvet print. Echt heel apart, maar prachtig. Het enige nadeel is, dat al je dit op je kaart wilt plakken, dat je niet zomaar overal je lijm kunt doen omdat je dat er doorheen zien. Mijn lijm zit onder het strookje tekst en met hele kleine "dotjes" onder de strepen van het design. 

Stampin' Up! Christmas Gleaming Variety Bundle

Op een strookje Whisper White cardstock van 1,5 cm bij 13,5 cm heb ik met Night of Navy inkt de tekst 'Warme Wintergroeten' uit de nieuwe stempelset Winterwensen gestempeld. Met de Gleaming Ornaments ponsen heb ik de kerstballen geponst uit het Brightly Gleaming Specialty Designer Series Paper en Copper Foil en deze heb ik op de kaart geplakt. En je kaartje is klaar! Makkelijk toch?

Stampin' Up! Christmas Gleaming Variety Bundle

Wil je weten welke producten ik precies voor de kaarten gebruikt heb? Klik dan op de foto en dan krijg je een overzicht vanuit mijn webshop. Hier kun je dan één of meerdere producten toevoegen aan je winkelmandje. 

Bestellen:
Heb je vragen over dit project en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel stempelplezier!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten