dinsdag 5 januari 2021

De nieuwe Stampin' Up! Januari - Juni minicatalogus is van start!

Vandaag is het feest bij Stampin' Up!, want niet alleen de nieuwe Januari-Juni minicatalogus is van start, maar vanaf vandaag t/m 28 februari 2021 vieren wij ook Sale-A-Bration. Dit is de nieuwe minicatalogus


Heb jij de nieuwe Januari - Juni minicatalogus nog niet gezien? Klik dan op bovenstaande foto om naar de digitale versie te gaan. En......... is hij niet geweldig? Elke Suite, stempelset, Designer Series Paper is weer echt prachtig. Mijn wensenlijst wordt alsmaar groter en groter. Hoe zit het met de jouwe?

Vanaf vandaag t/m 28 februari 2021 vieren wij ook Sale-A-Bration. Tijdens Sale-A-Bration verdien je voor elke € 60,= aan bestellingen (exclusief verzendkosten) een gratis product uit onderstaande brochure. Klik op de afbeelding om naar de digitale Sale-A-Bration brochure te gaan. 


In deze brochure staan de gratis producten die je kunt verdienen. Sommige van deze producten kun je uitkiezen bij een bestelling van € 60,= en anderen kun je uitkiezen bij een bestelling van € 120,=. In de brochure wordt dit aan gegeven met een "sticker". 

Doe je tijdens de Sale-A-Bration een bestelling van € 375,= of meer, dan mag je niet alleen gratis Sale-A-Bration producten uitzoeken en iets moois uitzoeken voor je Stampin' Rewards, maar dan ontvang je ook de geweldige Hostess stempelset Punch Party gratis. Nu denk je misschien, jeetje € 375,=...... probeer dan eens samen met een stel vriendinnen en/of familieleden te bestellen. Gezamenlijk komen jullie dan misschien wel tot dit bedrag. 




Starterspakket bestellen:
Bestel je tijdens de Sale-A-Bration het starterspakket, dan mag je niet alleen je eigen pakket samenstellen t.w.v. € 175,= terwijl je hier maar € 129,= hoeft te betalen, maar ontvang je ook 5 pakketten 6" x 6" Designer Series paper (in de kleurenfamilies: Regals, Neutrals, Brights, Subtles en InColors 2020-2022) t.w.v. € 70,=. Wil jij weten wat de voordelen zijn van het bestellen van het starterpakket? Klik dan hier



Geniet van de nieuwe minicatalogus! Heb je vragen en/of wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder. 

Heel veel kijkplezier!









Geen opmerkingen:

Een reactie posten