woensdag 20 januari 2021

Lovely Stampers SOL (Stamp Online)

Elke maand houden wij binnen het team de Lovely Stampers een SOL. Dat is een Stamp Online. Op een afgesproken moment zijn wij dan met een groep teamgenoten online en maken wij aan de hand van de aanwijzingen van een teamgenoot die de leiding heeft een prachtig project. Deze maand kregen wij de aanwijzingen van Ine van MadeByInepie! En dat heeft ze echt super gedaan. Met z'n allen hebben wij deze kaart gemaakt!

Stampin' Up! In bloom bundle

Nou ja kaart? Hij is echt super groot en ook heel makkelijk te gebruiken als mini-album. Echt een geweldig model. Voor deze kaart heb ik de gratis Paper Blooms Designer Series Paper gebruikt. Als je tot en met 28 februari een bestelling plaatst, mag je per € 60,= aan bestellingen een gratis product kiezen uit de Sale-A-Bration brochure, waaronder dus dit DSP. 

Daarnaast heb ik de In Bloom bundle gebruikt. Deze bundel bestaat uit de In Bloom stempelset en de Pierced Blooms stansenset. Beiden zijn apart verkrijgbaar, maar als je ze tegelijkertijd bestelt, ontvang je een bundelkorting van 10%.

En als je de kaart openmaakt, staat je een enorme verrassing te wachten. 

Stampin' Up! In bloom bundle

Stampin' Up! In bloom bundle

Stampin' Up! In bloom bundle

Uitgeklapt is de kaart zelfs zo groot, dat hij eigenlijk niet eens op de foto past hihi..... Het is echt een geweldig project om te maken en een super project om je DSP een mooi plekje te geven. Is het papier niet prachtig? Dankjewel Ine!

Wil jij dit DSP ook graag ontvangen? Plaats dan een bestelling van € 60,= (exclusief verzendkosten) en kieze deze er gratis bij of misschien wel een van de andere prachtige gratis producten. 

Bestellen:
Stuur je bestelling naar danielle.kassing@gmail.com. Ik verzorg deze graag voor je. 

Heel veel stempelplezier!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten