woensdag 3 februari 2021

Stampin' Up! Berry Blessings

Het is inmiddels februari en dat betekent dat dit alweer de laatste maand is, dat wij Sale-A-Bration vieren. Tot en met 28 februari a.s. mag je bij elke € 60,= aan bestellingen gratis producten kiezen uit de Sale-A-Bration brochure. Om je te laten zien waaruit je allemaal kunt kiezen, zal ik je de aankomende weken een aantal projecten laten zien die ik gemaakt hebt met de producten uit deze brochure. Wil je weten wat ik gemaakt heb? Klik dan op onderstaande foto om naar mijn video tutorial te gaan. 


Deze kaart heb ik gemaakt met de gratis Berry Blessings stempelset en de daarbij behorende Berry Delightful Designer Series Paper. Deze set kun je gratis uitkiezen bij een bestelling van € 120,=,

Stampin' Up! Berry Blessings

Als basiskaart heb ik een stuk Basic White gebruikt van 21 cm bij 14,5 cm en deze heb ik op de lange zijde gerild op 10,5 cm. Daarnaast heb ik nog een mat Pacific Point cardstock gesneden van 10 cm bij 14 cm en een stuk Berry Delightful DSP van 9,3 cm bij 13,3 cm.

Dit DSP heb ik door het diagonaal doorgesneden. Tip: gebruik een stukje washi tape om de diagonaal weer vast te plakken zodat je heel makkelijk de andere diagonaal kunt snijden. Deze delen plak je op de mat Pacific Point met overal omheen een evengroot randje. 

Stampin' Up! Berry Blessings

Met de Stitched Rectangle dies heb ik twee opeenvolgende rechthoeken gestanst en op het stukje Basic White heb ik gestempeld met de prachtige Berry Blessings stempelset. Ik heb de rechthoeken op elkaar geplakt en met Stampin' Dimensionals op de kaart geplakt. 
Voor het label heb ik een strookje Basic White genomen van 1,9 cm breed. Deze heb ik op maat geponst met de Banners Pick a Punch. Dit heb ik op een strook Pacific Point van 2,5 cm geplakt en daarna heb ik deze op maakt geponst. Ook dit heb ik weer op de kaart geplakt met Stampin' Dimensionals. 

Ik ben echt super blij met het eindresultaat. 

Wil jij bij mij een bestelling plaatsen? Klik dan op het winkelwagentje hiernaast om naar mijn webshop te gaan of stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com. Ik help je graag verder. Heb je vragen? Dan kun je mij uiteraard ook een mailtje sturen. 

Heel veel stempelplezier!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten