vrijdag 18 januari 2019

Stampin' Up! Happy Tails - een nieuw bedje

Er zijn zoveel rassen, dat ik voorlopig nog wel kaartjes kan blijven maken. Deze Berner Senner zag ik op een kaartje van mijn teamgenootjes Ine en Mandy van MadebyInepie en deze vond ik zo geweldig, dat ik hem graag na wilde maken. Dankjewel dames!

Binnen ons team zijn wij namelijk allemaal in de ban van Belle. Belle is de pup van mijn teamgenootjes Hélène den Breejen en Kaylee van Es en elke week krijgen wij heerlijjk een update met foto's van dit geweldige ondeugende bolletje!

Dit is mijn kaartje!

Stampin' Up! Happy Tails

Ik wilde heel graag een mandje maken voor de hond. Ik heb daar een hele tijd over na zitten denken, maar ineens had ik een idee. Met de Stitched Shapes Framelits Dies heb ik eerst twee zwarte ovalen uitgestanst met de grootste ovaal en daarna heb ik er nog een hap uitstanst met de één na grootste ovalen stans. Met deze zelfde stans heb ik een ovaal gestanst uit een Lovely Lipstick Foil sheet die je op dit moment gratis kunt ontvangen bij een bestelling van € 60,=. Kijk eens hoe prachtig dit Foil glimt!

Stampin' Up! Happy Tails

Deze prachtige foil heb ik ook nog door de Big Shot gehaald met de Tufted Dynamic Impressions Embossing Folder. Hierdoor lijkt het net een echt kussentje. Dit alles heb ik zodanig in elkaar geplakt dat er een mandje is ontstaan. Voordat ik de mand op de kaart geplakt heb, heb ik wat spetters op de kaart gemaakt met de Frost White Shimmer Paint.

Stampin' Up! Happy Tails

Het hondje uit de Happy Tails stempelset heb ik op een stukje Shimmery White paper gestempeld (vandaar het glimmertje) en deze heb uitgeponst met de Dog Builder Punch. Daarna heb ik hem gesponst met Sponge Daubers in de kleuren Memento Black en Cajun Craze geheel naar het idee van MadyByInepie.

De Happy Tails stempelset en de Dog Builder Punch zijn beiden apart verkrijgbaar, maar bestel je ze samen in een bundel, dan ontvang je een korting van 10 % (t/m 31 mei 2019). En doe je een bestelling van € 60,= of meer, dan mag je voor elke € 60,= een gratis product uitzoeken uit de Sale-A-Bration brochure. Klik hier voor meer informatie.

Heb je vragen over deze kaart en/of de Stampin' Up! producten die ik heb gebruikt? Wil je een bestelling plaatsen? Stuur mij een mail op danielle.kassing@gmail.com en ik help je graag verder.

Heb jij nog geen nieuwe voorjaars-/zomercatalogus en Sale-A-Bration brochure? Stuur dan je adresgegevens naar danielle.kassing@gmail.com. Ik stuur ze dan zo snel mogelijk naar je toe. Het enige wat ik hiervoor vraag is een vergoeding van de verzendkosten. Dit bedrag zal ik in mindering brengen op je eerste bestelling. Uiteraard kun je er altijd eentje gratis bij mij komen ophalen in IJsselstein. Stuur mij dan ook eerst een mailtje zodat ik je mijn adres kan geven.

Heel veel stempelplezier en alvast een heel fijn weekend!

Gebruikte producten:

3 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuk idee! En leuk met die foil die heb ik liggen maar nog niets mee gedaan. Dit weekend maar even wat experimenteren.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En is het gelukt? Dat foil is echt geweldig in combinatie met de embossing folders

      Verwijderen