donderdag 16 augustus 2018

Stampin'Up! Mijn favoriete projecten!

Oké, Oké, Oké! Noem mij maar een sentimentele muts, maar ik zat net door mijn blog heen te scrollen en ik werd zo trots op mijzelf! Ruim 250 blogs verder en als ik dan zie wat ik door de tijd allemaal gemaakt heb? Ik ga bijna, maar dan ook bijna, naast mijn schoenen lopen van trotsheid.

Ik zit nu ook hardop te denken. Eigenlijk is het best jammer dat deze, al zeg ik het zelf, geweldige projecten maar één keertje langskomen op mijn blog. Daarom wil ik jullie vandaag mijn favorieten van de afgelopen periode laten zien. Als er een project tussen staat die je nog niet gezien hebt, klik dan op de foto en die link zal je terugbrengen naar de oorspronkelijke blogpost.

Als eerste een paar kaartjes:

Stampin'Up! Lovely Floral Dynamic Textured embossing folder

Dit jaar heb ik meegedaan aan een aantal Internationale bloghops. Reuze spannend, want dat betekende dat ik mijn blog zowel in het Nederlands als in het Engels heb geschreven. Deze kaart heb ik gemaakt voor Kylie's International Higlights bloghop en met dit kaartje kwam ik op een eerste plek. Dit had ik echt nooit verwacht! Daarnaast ging heel demoland met deze embossing en watercolor techniek aan de gang, alleen maar omdat ik mijn kaartje had geplaatst. Hoe geweldig is dat!

Stampin'Up! Delightfully Detailed Laser-Cut specialty paper, brusho

Deze kaartjes heb ik gemaakt als uitnodiging voor het 50-jarig huwelijk van mijn ouders. De achtergrond heb ik gemaakt met Brusho. Wat een geweldig product is dit zeg! Een daar bovenop heb ik het geweldige delicate Delightfully Detailed Laser-cut Specialty Paper geplakt. Dit kaartje is dus echt een beetje van mijzelf en een beetje van Stampin'Up!

Stampin'Up! Brusho, Colorful Seasons

Dit is echt een mannenkaart! En daar ben ik reuze trots op! Ik maak niet veel specifieke mannenkaarten, maar waarom eigenlijk niet??? Dit ga ik maar weer hoog op mijn to do lijstje zetten!

Je kunt op mijn blog niet alleen kaarten terugvinden, maar ook 3D projecten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld doosjes, mini-albums, etc.

Stampin'Up! bestempelde eitjes

Met stip bovenaan staat als meest favoriete 3D project mijn bestempelde eitjes. De stempelsets die ik destijds gebruikt heb, zijn helaas retired, maar het idee is en blijft toch geweldig. Ik ga het volgende Pasen gewoon weer proberen hoor. Op Facebook ben ik lid van een groep van Stampin'Up! demonstratrices wereldwijd en ik had deze foto op de pagina geplaatst. Wat heb ik een geweldige reacties hierop gekregen zeg, niet normaal! En ruim 1400 duimpjes omhoog! Hoe geweldig is dat!

Stampin'Up! Share what you Love dsp

Ik ben een onderdeel van het team The Lovely Stampers en één keer per maand houden wij onderling een SOL (Stamping OnLine). Deze keer organiseerde mijn teamgenootje Ine van MadybyInepie de SOL en samen hebben wij dit cadeaudoosje/kaartje gemaakt! Helaas heb ik dit doosje/kaartje weg moeten geven (nou ja eigenlijk is het mogen weggeven natuurlijk hihi), dus binnenkort ga ik er nog eentje maken, maar dan in een hele andere cardstock en Designer Series Paper combinatie!

Stampin'Up! share what you love dsp

Als laatste wil ik jullie deze notitieboekjes laten zien. Met een notitieboekje van één van je favoriete budgetwinkels en een stukje Designer Series Paper kun je echt heel snel een heel leuk presentje maken. Deze waren voor alle AC leden van de dansschool. Om ze wat persoonlijker te maken, heb ik de namen erop gestempeld met de Make a Difference stempelset.

Ik heb nog een heleboel meer favorieten, maar de allerlaatste die ik jullie wil laten zien is mijn allerlaatste post met de Scrapbookpagina. Ik ben zo trots op het eindresultaat, dat deze zeker weten nu al in dit rijtje thuishoort!

Stampin'Up! Tropical Chic

Zo, dit waren een aantal van mijn favoriete projecten. Wat is jouw favoriet? Ik hoor het graag in de reacties! Heb je vragen over de projecten die ik heb gemaakt en/of de producten die ik heb gebruikt? Stuur mij gerust een mailtje. Ik help je graag verder!

Voor nu veel stempelplezier en op naar nog minstens 250 blogs met heel veel favorieten!Lopende acties:
2 opmerkingen: